Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πού θα διοργανώσω τη γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού μου;

Ήρθε επιτέλους η ώρα της γιορτής ή των γενεθλίων του μικρού μας παιδιού. Περιμένει ανυπόμονα το πάρτι του και θέλει να καλέσει πολλούς φίλους και συμμαθητές. Προβληματίζεστε για το πώς θα  φιλοξενήσουμε τόσα παιδάκια μαζί με τους γονείς τους στο σπίτι μας, αλλά και πώς θα καταφέρουμε να τους προσφέρουμε ένα διαφορετικό, αξέχαστο πάρτι. 
  Αν το πάρτι είναι να γίνει ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή περίοδο, τότε μην το σκέφτεστε. Βρείτε ένα κοντινό πάρκο και διοργανώστε εκεί το πάρτι για τα παιδιά. Δείτε από το διαδίκτυο και πολλά ομαδικά παιχνίδια, που θα απασχολήσουν τα παιδιά ή εμπιστευτείτε τη διασκέδασή τους σε κάποιον ψυχαγωγό. Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρετε στους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας μια διαφορετική εκδοχή διοργάνωσης, η οποία θα εξασφαλίσει στα παιδιά τη δυνατότητα του ελεύθερου παιχνιδιού στη φύση, αλλά και της οργανωμένης διασκέδασης.
  Αν όμως η εποχή δεν επιτρέπει τη διοργάνωση σε εξωτερικό χώρο, επιλέξτε έναν ιδιαίτερο, κλειστό χώρο για το  πάρτι του παιδιού σας. Παλαιότερα οι γονείς προτιμούσαν τους παιδότοπους ως εναλλακτική λύση, πιστεύοντας ότι εκεί τα παιδιά διασκεδάζουν και ξεφαντώνουν.Ωστόσο, τα ίδια τα παιδιά έχουν δείξει ότι η λογική του παιδότοπου, όπου σχεδόν χωρίς κανέναν περιορισμό επιδίδονται σε μονότονα ξέφρενα παιχνίδια με μπαλάκια, δεν είναι η καλύτερη λύση. Αυτό αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά τους η οποία καταλήγει ανεξέλεγκτη, τους τσακωμούς και τους όχι σπάνιους μικροτραυματισμούς τους. Τι κάνουμε λοιπόν; Πολύ απλά, αναζητάμε ένα παιδικό εργαστήρι, που θα αναλάβει να ψυχαγωγήσει με σειρά δραστηριοτήτων τα παιδάκια, ώστε η ψυχαγωγία τους να είναι οργανωμένη, προσαρμοσμένη στην ηλικία τους, διαφορετική και ουσιαστική. 
  Τέτοια, ξεχωριστή ψυχαγωγία παρέχει και το παιδικό εργαστήρι της Πυγολαμπίδας, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Εκεί, οι έμπειροι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και στα ενδιαφέροντα των εορταζόντων και των καλεσμένων τους. Μια διαφορετική εμπειρία περιμένει τα παιδάκια που θα απολαύσουν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα ξετρελαθούν από τα ομαδικά παιχνίδια και θα θυμούνται πάντα το πάρτι της Πυγολαμπίδας.
  Η Πυγολαμπίδα σας περιμένει για να τη γνωρίσετε και να οργανώσετε το ξεχωριστό πάρτι του παιδιού σας στη διεύθυνση Ομήρου 70, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2114039129, 6976696306.